Читател на Varna24.bg изрази разочароването си от факта, че един от

...
Читател на Varna24.bg изрази разочароването си от факта, че един от
Коментари Харесай

Жител на Изгрев: Нямаме инфраструктура, пътни знаци и тротоари, дишаме прахоляк

Читател на Varna24.bg изрази разочароването си от обстоятелството, че един от най-атрактивните варненски региони, където изникнаха красиви нови жилищни кооперации, няма построена инфраструктура и хората се борят с некомфортната обкръжаваща ги среда. Ето какво показа той:

" От 5 години изпращам писма до кмета на Варна, регионалният шеф, омбудсмана, министерството на районното развиване, и други сходни. Няма отговор. Квартал " Бриз " се намира над гимназиите. Улицата от видеото е тъкмо пред новият комплекс на Планекс. Само пред комплекса има тротоар, по-късно няма, хората се движат по пътното платно. Другата окаяна улица е ул. " Доктор Любен Попов ", тя е перпендикулярна на ул. " Сирма челник ".

На ул. " Д-р Любен Попов ", липсва асфалт, пътна маркировка, улично осветяване, пасажери знаци, тротоар. Там в никакъв случай не е имало асфалт.

По принцип в целият квартал " Бриз " няма пътни знаци и улична маркировка.

Районът е засипан от строителен прахоляк. Когато е изсъхнало и има вятър, се разнасят големи облаци от прахуляк. Когато вали дъжд всичко става на тиня.

Най-лошото е, че този квартал се намира на 5 километра от постройката на Общината, само че на никой не му пука. Никой не идва да прави ремонт там.

Преди две години, направиха един 15 метров тротоар, които се намира навръх краят на баира. Този тротоар стартира безусловно от пръстта и не води до на никое място, приключва още веднъж в пръстта. Това е цялостен парадокс. Време е живеещите в " Бриз " да схванат за какво заплащат налози. "

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР